Formiranja novih grupa za Business English program

Podelite sa prijateljima

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Poštovani prijatelji,
Želeli bismo da Vas obavestimo da je u toku novi ciklus formiranja grupa za naš Business English program. Nove Business English grupe kreću od septembra.Napominjemo da je Business English program prilagođen svakoj firmi pojedinačno, što ističemo kao posebnu važnost za zaposlene.
Više o ovom programu Centra za edukaciju ”Smart School”:Centar za edukaciju Smart School u ponudi ima izuzetan program učenja engleskog jezika Business English za poslovne ljude, preduzetnike, kao i sve one kojima je potrebno da nauče ili usavrše engleski jezik.
Možemo se pohvaliti da su profesori odabrali najnoviji program poslovnog engleskog, da će raditi po najsavremenijim metodama, kao i da je fokus Business Englishkursa na upoznavanju – poslovne komunikacije- poslovne korespodencije- poslovnog pristupa i javnog nastupa
Sa polaznicima rade prof. engleskog jezika sa preko dvadeset godina iskustva, koji se dugi niz godina bave predavanjem poslovnog engleskog jezika. Imamo vrhunske profesore engleskog jezika u ovoj oblasti i drago nam je što se možemo pohvaliti ovako stručnim kadrom.
Što se samog programa tiče, kurs je osmišljen tako, da polaznici imaju nastavu jednom nedeljno u trajanju od 100 minuta, a sam program ovim tempom traje 6 meseci.
Cena kursa je 4.500 dinara mesečno po polazniku. Za sve firme članice Unije poslodavaca Srbije- Poslodavci Zrenjanina- predviđen je popust od 10%.  

Nastava se održava u prostorijama naše Škole, u ul. Cara Dušana br.105, a po potrebi može se organizovati i  u Vašim prostorijama.
Za sva pitanja, možete nam se obratiti na broj telefona 062/ 225 045, kao i putem e-mail-a.
Radujemo se saradnji sa firmama u našem Gradu.

Prijavite se za novosti

Obavestićemo Vas o aktuelnostima i novim projektima

Možda će Vas interesovati