Radionica uvod u Agilno i Scrum

Podelite sa prijateljima

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

22.2.2020. god. od 10 časova u Centru za edukaciju ”Smart School”

Uporedo sa sve većom potražnjom za agilnim poslovima i kompetencijama, raste i potreba da se objasni o čemu se tačno radi. 

Naime, agilna zanimanja su sasvim nova, i neretko izazivaju zbunjenost i znatiželju, međutim nedovoljnu da bi se ljudi upustili u skupe, dvodnevne sertifikacione kurseve. Zato smo odlučili da vam ponudimo pristupačnu, jednodnevnu radionicu koja će vam pomoći da s jedne strane, steknete korisno i itekako upotrebljivo znanje, a s druge, da sagledate da li želite da nastavite dalje putem agilne karijere i ako da, kojim tačno putem.

Tokom ovog treninga upoznaćete Agilno i Scrum od A do Š. 

Razumećete zašto Scrum uzima toliki primat, gde je sve i koliko zastupljen.

Provežbaćete najčešća Scrum zanimanja, proći kroz sve Scrum sastanke i ono što je najvažnije, direktno ćete videti kako tačno Scrum “radi”.

Nije potrebno prethodno znanje iz Agilnog i Scruma.

Obezbeđen sav potreban materijal za rad.

O treneru:

Miloš Belčević

Miloš radi kao Product Owner i trener u Agile Humans, a posebno ga interesuje agilno upravljanje inovacijama i Agilno izvan softvera. Ima raznovrsno radno iskustvo u sferi projektnog upravljanja, razvoja poslovanja, ali i marketinga i komunikacije. Pre nego što se priključio Agile Humans, bio je višegodišnji direktor danskog startapa za koji je u Beogradu oformio čitav tim i uspostavio Agilni način rada i Lean poslovne procese, a pre toga radio kao nezavisni konsultant za klijente iz više od 15 zemalja. Master je marketinga i komunikacija (Rome Business School), inženjerskog menadžmenta (Univerzitet Singidunum), a osnovne studije je završio na Filološkom fakultetu u Beogradu (smer skandinavski jezici). Sertifikovani je Scrum Master, Scrum Product Owner, SAFe Agilist i LeSS practitioner. Osnivač je izdavačke kuće Kovačnica priča, koja je u partnerstvu sa Agile Humans pokrenula ediciju posvećenu Lin i Agilnom. Preveo je brojne knjige sa norveškog, švedskog i engleskog.

Prijavite se za novosti

Obavestićemo Vas o aktuelnostima i novim projektima

Možda će Vas interesovati