Radionici Sonje Dakić ”Od ideje do plana” – Business Canvas

Podelite sa prijateljima

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Drage preduzetnice,
Pozivamo Vas da nam se pridružite na sjajnoj radionici Sonje Dakić ”Od ideje do plana”.
Radionica je namenjena svima Vama koje imate svoje poslove, svoja preduzeća i biznise, ali i onima koje imaju ideju koju bi želele da razviju i uđu u preduzetničke vode.
Sa Sonjom Dakić na radionici prolazimo Business Canvas model, koji nam pomaže da napravimo sopstveni plan poslovanja. Svaka od nas proći će svoj lični plan i naučiti kako da od ideje stigne do realizacije i napravi pravi uspešan poslovni poduhvat.
Radionica će se održati dana 28.9. (subota ) od 10- 15 časova u prostorijama Centra za edukaciju ”Smart School”.” 
Više o radionici:
Radionica Od ideje do plana namenjena je svim ženama koje razmišljaju da pokrenu svoj posao ili da posao koji već imaju dodatno razviju i učine uspešnijim. Na radionici ćemo raditi sa praktičnim alatom Business canvas, koji se koristi širom sveta za postavljanje i unapređivanje biznis modela. Sastoji se od 9 elemenata koji su ključni za mapiranje biznis modela. Na radionici svako će raditi na svojoj ideji i mapirati polja koja su bitna za početak ili dalji razvoj biznisa. Finalni rezultat radionice je mini akcioni plan sa jasnim koracima za dalje. Bez obzira da li se radi o proizvodu ili usluzi sve učesnice će dobiti praktične smernice i savete koje mogu odmah primeniti.Radionica traje 4h sa jednom kraćom pauzom, sve učesnice će dobiti sav potreban materijal na licu mesta. Kroz dinamičan i praktičan rad sve učesnice će imati priliku da izrade model za svoju ideju i da pitaju sve što ih dodatno interesuje.
Neke od tema koje ćemo obraditi:- Kako izgleda moj idealan kupac?- Gde mogu da nađem podršku?- Koje prodajne kanale treba da razvijam?- Koje resurse imam, šta mi nedostaje?- Koje aktivnosti treba da uključim u svoj rad?- Koliko novca je potrebno da zaradim da ovaj model bude održiv?Radionicu će voditi Sonja Dakić, iskusna preduzetnica i biznis mentorka, životno motivisana za rad i razvoj društvenog preduzetništva. NLP trener i mama dvoje dece koja rado deli svoja znanja i kontakte jer veruje da tako čini ovaj svet boljim mestom. 2011. godine pokrenula sa prijateljicom socijalno preduzeće Daj Daj d.o.o. za proizvodnju ekoloških platnenih pelena od bambusovog vlakna, jedinog tekstilnog proizvoda u Srbiji koji nosi Eko znak RS. Dobitnica specijalnog priznanja za inovativnost Udruženja poslovnih žena Srbije, TEDx govornica i predavačica na mnogim domaćim i stranim konferencijama. Od 2015. godine aktivna kao mentor i biznis konsultant u više programa (Superste Erste banka, Social Impact Award, Podeli znanje, Smart kolektiv, UNDP, OEBS, Brodoto, CDOP, GIZ YEP, Cherie Blair fondacija, Fondacija Divac…) 2018. godine pokrenula sopstveni mentorski program Živi*Radi*Voli u saradnji sa ICT HUB-om u Beogradu.

Napravi plan za svoju ideju!

Dosta ljudi me pita kako da naprave jasan plan, da odrede korake i razviju svoje ideje ili unaprede postojeće biznise. Business canvas je jednostavan i praktičan alat koji se koristi svuda u svetu. Ja ga koristim u radu 1na 1, u raznim mentorskim programima i na radionicama. U ovom videu možete čuti osnovne informacije i dobiti jasniju sliku za svoj biznis. Ako imate dodatnih pitanja ili komentar ostavite ga ispod ovog videa. Više o meni, moje tekstove i korisne informacije možete naći na www.sonjadakic.com

Objavljuje Sonja Dakić – Živi Radi Voli u Nedjelja, 31. ožujka 2019.


Informacije i prijave na broj telefona 062/ 225 045.
Radujemo se jednoj kreativnoj i korisnoj radionici.
Dobrodošli

Prijavite se za novosti

Obavestićemo Vas o aktuelnostima i novim projektima

Možda će Vas interesovati